Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Mühlik sınıftaki davranışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanoğluın güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek ve montajını ifa etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın baplarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, çok malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı mimarilması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en berk kapıların binanın binasına tatminkâr çelik kadar malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değustalıkmemiştir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise yangın kapısı imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapıları salt ivedi durumlarda binadan kaçışı yağdırmak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların yararlanmaı vakit kaybetmeden elden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını makul bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine derece devir kazanmanızı sağlamlar.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yerının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve Yangın Kapısı yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en isabetli bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page